Kanon Kulturnat

Kulturkanon logo
31. august 2017 - Sinne Wils

Kanon Kulturnat

På SVEND Kulturnat den 1. september inviterer Svendborg Kommune interesserede borgere til et KEND DIN KULTURKANON arrangement på Svendborg Biblioteket kl. 17.00 – 19.15

Her vil kunstner og forfatter Mai-Britt Schultz og museumsinspektør Nils Valdersdorf Jensen fortæller levende og underholdende om nogle af de 70 kulturelle perler. Vi slutter med at vise den kortfilm, der vandt Bedste brug af location prisen til Årets Skolefilmfestival, hvor kulturkanonen indgik som benspænd. Der vil også være mulighed for at se og låne bøger af de forfattere, som er repræsenteret i kulturkanonen.

 

På kulturnatten vil du der ud over kunne opleve kulturkanonen ’live’ - fx. når der er åbent hus i byrådssalen, som billedkunstner Niels Hansen har udsmykket. Eller du kan opleve kulturen på Frederiksø, hvor flere af lejerne i de gamle værftsbygninger holder åbent hus. Det er også muligt at kigge ind på spillestedet Harders i Ribers Gård, der holder Vinylaften. Specielt børnefamilier kan glæde sig til når Svendborg Gymnastikforening holder Open Gym. Du har mulighed for at tyvstarte kulturnatten den 31. august, hvor Giant Steps inviterer til jazzkoncert. Alle er de med i Svendborgs Kulturkanon – og samlet udgør vores kulturperler udgangspunktet for det gode liv med en stolt maritim historie samt en enestående natur- og kulturrigdom til lands, til vands og i byerne.

Få et overblik over tid og sted på SVEND Kulturnatten d. 1. september her www.sydfynskalenderen.dk/